Over True Energy Group

Onze filosofie

Visie

“Betrokken, gelukkige en geïnspireerde medewerkers, dat wil toch iedereen!
Een organisatie waarbij werknemer en werkgever zich één voelen gebaseerd op wederzijds respect, plezier op de werkvloer, vertrouwen en ruimte om te mogen groeien en ondernemen. Dat gunnen wij iedere organisatie”.

Missie

“Vanuit de verbinding inspireren en begeleiden wij organisaties in hun transitie naar verbondenheid en energie op de werkvloer. Het geluk van de medewerkers staat centraal. Wij geloven dat het de medewerkers zelf zijn die het verschil kunnen maken in de organisatie”.

Waarom

De wereld is nog nooit zo snel in beweging geweest. We worden steeds digitaler en staan door onze smartphones continu in verbinding met elkaar. Een ontwikkeling die kansen met zich meebrengt. En tegelijkertijd ook minder leuke kanten heeft. Want ja, we staan met elkaar in contact, maar er zit wel een schermpje tussen …

True Energy Group gaat voor écht contact op de werkvloer.

Voor samen werken aan mooie resultaten. Samen leren. Samen groeien. En op z’n tijd samen genieten van een inspirerende presentatie, een pubquiz, een bijzondere workshop een borrel of lekker samen een sportieve uitdaging aan gaan. Uit onderzoek blijkt dat verbondenheid op de werkvloer zorgt voor betrokken en gelukkige medewerkers. En gelukkige mensen maken een bedrijf onderscheidend. Want met betrokken medewerkers kunt u de wereld aan! Ook als die wereld steeds digitaler wordt...

Team

True Energy Group is een beweging van gemotiveerde professionals met een oorsprong in de financiële dienstverlening en passie voor mens en organisatie!

Samen hebben wij in 2012 de gevolgen van een reorganisatie van dichtbij meegemaakt. Tegelijkertijd hebben we de kans gekregen om energie, plezier en betrokkenheid terug te krijgen bij de medewerkers. Met die ervaring willen wij ons verhaal en kennis delen om andere bedrijven te helpen in het terugkrijgen van de aansluiting tussen mens en organisatie.

Onze aanpak is simpel, drie stappen om te komen tot energie, een heldere doelstelling en een unieke bottom-up benadering. Waarbij de medewerkers zelf aan het roer staan om met hun creatieve vermogen en verborgen talenten te werken aan een uitvoerbaar plan. Want energie geeft en zorgt voor een optimale verbinding.

  • Fremko Blox

    Eigenaar
    "Is uw organisatie toe aan een nieuwe impuls? Borrelt er een goed idee maar u weet niet waar te beginnen? Dan sta ik voor u klaar om sámen met uw werknemers zo’n idee uit te werken. Dat is typisch de true energy group cultuur, samen werken aan het beste resultaat voor uw mensen en organisatie.”

Laten we kennismaken